Xplorer Homestar - bicicleta eliptica la reducere

Xplorer Homestar este aparatul potrivit pentru persoanele active ce doresc tonifiere suplimentara in largul casei. Este un dispozitiv stabil in timpul folosirii si cu o volanta eficienta pentru a asigura exercitii la nivele de intensitate ridicate.

Din punct de vedere constructiv nu iese cu nimic in evidenta: partea inferioara dispune de stabilizatoare cu elemente de protectie la extremitati. Ansamblul oscilant este alcatuit din volanta de 4 kg si sistemul de franare magnetic. Pedalele sunt de dimensiuni generoase pentru stabilitate ridicata in timpul sedintelor de antrenament si sunt alcatuite din material ce nu permite alunecarea.

Xplorer Homestar ofera reglaj pentru rezistenta la pedalare prin intermediul butonului cu reglaj amplasat pe ghidon. Acesta apropie sau departeaza un magnet de miezul volantei si in acest fel rezulta nivele de intensitate mai mari sau mai mic. Monitorizarea exercitiilor fitness este asigurata de un computer care afiseaza prin intermediul displayului lcd urmatoarele date: caloriile consumate, timp, viteza, distanta parcursa si puls.
Este aparatul potrivit pentru cei ce doresc exercitii de tonifiere, pierdere in greutate sau pentru unele recuperari medicale. Vezi detalii aici
Bicicleta eliptica Xplorer Homestar e disponibila la un pret bun in aceasta perioada alaturi de transport gratuit. Afla detalii.No comments:

Post a Comment