Kondition HT-7700 FIT - pret si specificatii tehnice

Kondition HT-7700 FIT este dispozitivul potrivit daca doresti o banda de alergare accesibila din punct de vedere al pretului, simplu de utilizat si cu posibilitatea de a controla electronic nivelul de inclinare. In ziua de azi am cam uitat beneficiile miscarii in aer liber si multi dintre noi suntem ocupati cu locul de munca, cu telefoanele mobile si cu orice alte activitati si uitam ce este mai important pentru noi - sanatatea.
Banda de alergare Kondition reprezitna suportul perfect pentru exercitii de intretinere, tonifiere sau pentru a pierde din kilogramele nedorite.

Constructie Kondition HT-7700 FIT
Cel mai important la o banda de alergare consider ca este cadrul de sutinere. In cazul de fata este vorba de un cadru rezistent si cu o greutate optima pentru a-i oferi stabilitate in timpul folosirii. Suprafata de alergare generoasa (460 x 1380 mm) ofera lejeritate in timpul exercitiilor si contribuie la siguranta utilizatorului. Motorul electric este capabil sa asigure o viteza maxima de 16 km pe ora si este factorul care o recomanda drept o banda de elergare chiar si pentru cei experimentati. Pentru exercitii fitness de intensitate mai mare se poate opta pentru inclinarea intr-o panta mai abrupta. Lucrul cu aceste doua setari se realizeaza destul de simplu si nu mai e nevoie sa umbli prin meniu. Exista butoane speciale pe manerele de sutinere pentru a modifica in timp scurt parametrii doriti. Partea superioara contine un panou de coamanda generos, display lcd si butoane pentru principalele functii ale aparatului.

Banda de alergat electrica Kondition HT-7700 FIT este dotata cu sistem de siguranta si intra in functiune atunci cand cel care alearga se dezechilibreaza. Cheia speciala se leaga de corpul utilizatorului si va intrerupe in cel mai scurt timp alimentarea motorului atunci cand este la o distanta prea mare de banda de alergat. Sistemul pentru amortizarea socurilor la alergare este o alta dotare pe care trebuie sa avem in vedere atunci cand cumparam o banda de alergat ieftina. Acesta ofera o alergare in siguranta, fara a tensiona inchieturile si fara a emite zgomot mare in timpul functionarii.

Masa maxima admisa de 120 kg o face usor de folosit chiar si de persoanele ceva mai plinute. Daca iti doresti ca banda de alergat sa fie utilizata de toti membrii familiei trebuie sa achizitionezi una cu 10-20 kg peste greutatea celui in cauza.

Miscarea este recomandata in fiecare zi, iar daca nu ai prin zona o sala de forta te poti indrepta catre o banda de alergat cu inclinare automata. Rezultatele se vor vedea destul de repede data urmezi un program eficient. Displayul lcd ofera informatii in legatura cu urmatorii parametrii: timp, distanta parcursa, calorii consumate, viteza, nivel inclinare.
Este aparatul potrivit daca doresti o sala de forta la tine acasa, un dispozitiv cu un bun raport calitate/pret si care sa iti permita exercitii de intensitati diferite. Vezi detalii complete.
Reducerea de pret este un factor decisiv atunci cand cautam informatii despre produsul preferat. Primesti garantie 24 luni, transport gratuit si o reducere de pret pentru comenzile online. Verifica pret actualizat

3 comments:

  1. Kondition HT-7700 FIT imi da eroarea E11 si se opreste

    ReplyDelete
  2. Si eu am aceiasi eroare, nu gasesc pe nicaieri cum se remediaza... Ajutor...

    ReplyDelete
  3. Si eueam aceeași eroare e11E, cum se rezolva?

    ReplyDelete