Total Crunch - pret, review si specificatii tehnice

Total Crunch este aparatul potrivit pentru cei ce doresc arderea caloriilor, cresterea musculaturii sau pierderea in greutate. Functioneaza pe principiul simetriei inverse si reuseste sa puna in miscare principalele grupe de mushi prin intermediul exercitiilor fitness variate.
Aparatul este alcatuit in totalitate din metal si din aceasta cauza se va dovedi rezistent in timp. Nu va ganditi ca este foarte greu, cantareste circa 11 kg si se depoziteaza usor dupa folosire ocupand putin spatiu. Imi place faptul ca il pot folosi in largul locuintei fara sa fiu conditionat de vremea de afara si pot sa imi gestionez singur durata sedintelor de antrenament. Atunci cand schimb pozitia picioarelor se mareste si nivelul de intensitate. Grupele de muschi pe care doresc sa le lucrez mai intens intra in exercitiu atunci cand schimb pozitia mainilor. Exercitiile de tonifiere si pentru cresterea musculaturii sunt variate si pot fi definite de fiecare utilizator in parte.
Total Crunch este aparatul potrivit pentru incepatori si utilizatorii experimentati si ofera calea spre slabire, modelarea corpului si intarirea musculaturii picioarelor, mainilor si ai spatelui.
Dispune de un bun raport calitate/pret si il poti gasi in aceasta perioada la reducere de pret - vezi oferta curenta.
E aparatul potrivit pentru cei ce dispun de un buget mediu, o alternativa ieftina si buna la aparatele de la salile de forta - vezi detalii complete

No comments:

Post a Comment