Top Sport TS 2380 - bicicleta eliptica cu volanta de 9 kg

Bicicleta eliptica Top Sport TS 2380 pune la antrenament multe grupe de muschi si este recomandata persoanelor de toate varstele. Nu trebuie sa o folosim doar atunci cand dormi sa scapam de kilogramele ce le avem in plus, miscarea este sanatoasa indiferent de greutatea pe care o avem. Bicicletele eliptice sunt dispozitive pentru interior ce simuleaza alergarea si ajuta la mentinerea tonusului muscular. Aparatul se foloseste foarte simplu: ne asezam pe talpile speciale si ne sprijinim de manerele speciale ce oscileza. In aceasta pozitie incepem sa facem miscari asemanatoare cu alergarea. Nivelul de intensitate la alergare poate fi modificat in cadrul celor 8 nivele cu ajutorul butonului special amplasat pe ghidon.Volanta de 9 kg face potrivita utilizarea si de catre persoanele mai experimentate. O volanta cu greutatea mai mica nu se impunea pentru ca rezistenta in timpul exercitiilor este foarte mica.
Top Sport TS 2380 ofera monitorizarea antrenamentului prin intermediul afisarii urmatoarelor date:puls, calorii consumate, viteza, distanta, timp scurs. Dupa folosire se poate muta usor gratie rotilor de transport amplasate pe manerul din fata. Poate fi folosita de persoanele cu greutatea maxima de 150 kg.
Este aparatul potrivit pentru cei ce doresc sa faca miscare in apartament, casa sau pe terasa. O poti gasi la un pret bun in aceasta perioada alaturi de perioada de garantie - verifica oferta curenta.

No comments:

Post a Comment